Грибний вінегрет

Інгредієнти для грибного вінегрету:

150 г маринованих або солоних грибів,
1 головка ріпчастої цибулі або 50 г зеленої цибулі,
1 морква,
1 середнього розміру буряк,
2-3 картоплини,
1 солоний огірок,
3 столові ложки рослинної олії,
1-1 1 / 2 столової ложки столового оцту, готового до вживання,
сіль, цукор, чорний мелений перець, зелень кропу і петрушки.Грибний вінегрет: приготування

Гриби і ріпчасту цибулю нарізати локшиною, відварені морква, буряк і картопля, а також солоний огірок нарізати кубиками, все з’єднати і приправити заливкою з рослинної олії, оцту, солі, цукру, чорного меленого перцю і дуже дрібно нарізаної зелені кропу і петрушки.