Торт кукурудзяний з повидлом

Інгредієнти на кукурудзяний торт
Масло вершкове 150 г
Цукор 150 г
Яйце 10 шт
Ядра волоських горіхів 150 г
Борошно кукурудзяне 50 г
Лимон 1 шт
Повидло 150 г
Сухарі панірувальні 50 г
Жир 50 г
Спосіб приготування торту

Жовтки відділяємо від білків. Вершкове масло розтираємо до утворення піни, додаємо цукор, жовтки, лимонну цедру і ретельно розтираємо. Потім додаємо збиту білкову піну, всипаємо мелені горіхи, кукурудзяне борошно, вимішуємо і наповнюємо дві форми, змащені жиром і посипані сухарями. Випікаємо в гарячій духовці протягом 45 хвилин. Коли спечені коржі охолонуть, перекладаємо їх повидлом і подаємо до столу.

Leave a Reply

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *