Оладки з яблуками

На 500 г борошна — 2 склянки молока або води, 2 яйця, 2 ст. ложки олії, 1 ст. ложку цукру, 1/2 чайної ложки солі, 25 г дріжджів, 3-4 яблука.

 

У теплому молоці або теплій воді розвести дріжджі, додати масло, яйця, цукор, сіль і, ретельно вимішуючи, поступово всипати борошно, після чого посуд з тістом накрити рушником і поставити в тепле місце для підйому. Яблука очистити від шкірки і серцевини, нарізати тонкими скибочками і перед випічкою покласти в готовий піднялося тісто, перемішати, після чого смажити оладки на сковороді з розігрітим маслом, причому тісто класти ложкою, змоченою у воді. (джерело: Книга про смачну і здорову їжу)

Leave a Reply

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *