Печінковий торт

Печінковий торт: інгредієнти

яловича печінка — 600 г
яйця — 2 шт
морква — 1 шт
ріпчаста цибуля — 2 шт
борошно — 2 ст. ложки
майонез — до смаку
чорний мелений перець — за смаком
сіль — за смаком
рослинне масло — для смаження
Спосіб приготування печінкового торту:

Печінку очистити від плівок, помити і пропустити через м’ясорубку. Потім в печінкову масу додати яйця, просіяне борошно, сіль і мелений перець. Все добре перемішати.

У розігріту з рослинною олією сковороду викласти частину печінкової маси, рівномірно розподіливши, і смажити коржик з обох боків до рум’яності. З рештою маси вчинити так само.

Моркву почистити, добре помити і натерти на середню терку. Ріпчасту цибулю почистити, помити і подрібнити. Обсмажити цибулю та моркву на добре розігрітому рослинному маслі до рум’яного кольору.

Печінкові коржі гарненько змазати майонезом, рівномірно викласти на кожен корж лук і морква і скласти коржі один на одного.

Боки торта добре змастити майонезом і дати торту просочитися.

Печінковий торт готовий!

Leave a Reply

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *