Корейська морква

30 Апр 2011, Від автора: admin

Категорія: овочеві рецепти салатів

Інгредієнти для рецепту “Корейська морква”

* Морква - 1 кг
* Часник - 2-3 зуб.
* Цукор - 1 ст. л.
* Сіль (щіпка)
* Перець червоний (щіпка)
* Перець чорний (мелений) - 0,5 ч. л.
* Коріандр (мелений) - 1 ч. л.
* Оцет - 1 ст. л.
* Масло рослинне (Олейна) - 100 г

Приготування корейської моркви

Корейська морква

Натираємо 1 кг моркви на спеціальній тертці, додаємо 1 ст. л. цукру, щіпку солі, добре мнемо. Додаємо 2 -3 зубчики часнику, видавленого часнику, потім додаємо 0. 5 ч. ложки чорного перцю, щіпку червоного перцю, 1 ч. л. коріандру, 1 ст. л. оцту, все це перемішуємо виделкою. У каструльці доводимо до напруження 100 гр Олейни. Виливаємо розжарене масло в моркву, перемішуючи її.
Корейська морква готова! Смачного!

Коментарі закриті.