Пісочне печиво

07 Май 2011, Від автора: admin

Пісочне печиво

Пісочне печиво: інгредієнти

борошно - 700 г
вершкове масло - 200 г
сметана - 300 мл
цукор - 200 г
ванільний цукор - 10 г
розпушувач - 2 ч. ложки
Спосіб приготування пісочного печива

У мисці з’єднати розм’якшене вершкове масло, цукор, ванільний цукор і сметану. Все добре перемішати до однорідності. Далі поступово всипати розпушувач і просіяне борошно. Все добре перемішати і замісити тісто м’яким.

Тісто накрити кухонним рушником і поставити на півгодини в холодильник.

Потім дістати з холодильника і тонко розкачати. За допомогою кондитерських формочок з пласта тіста вирізати різної форми фігурки і викласти на деко, змащене рослинним маслом. Випікати печиво до рум’яності в розігрітій до 180 градусів духовці.

Потім викласти печиво на блюдо і подати з чашкою чаю на стіл.

Пісочне печиво готове!

Коментарі закриті.