Помідори квашені

05 Июн 2011, Від автора: admin

Помідори квашені

Інгредієнти для квашених помідорів

- Помідори
- кріп сухий
- часник
- сіль

Квашені помідори: спосіб приготування

1. Помідори перебрати і добре вимити. Намагатися, щоб всі помідори були цілі, без тріщин, ямочок, дірочок і т.д., і бажано одного розміру і стиглості.
2. Часник очистити і нарізати пластинками. Кріп вимити і теж нарізати.
3. На дно банки покласти трохи кропу і часнику, потім акуратно укласти помідори.
4. Приготувати розсіл. Розвести 2 ст. л. солі в холодній воді (це мірка для 3-х літрової банки) і добре розмішати, до розчинення солі.
5. Залити розсолом помідори, накрити капроновою кришкою і поставити в холод (погріб, холодильник).
Тижнів через 2-3 вже можна їсти.
Смакота! :)
Квашені помідори зберігаються дуже довго, головне в холоді!

Смачного!

Коментарі закриті.