Салат з фасолі

08 Май 2011, Від автора: admin

Салат з фасолі

Категорія:  рецепти салатів з овочів

Салат з фасолі: інгредієнти

консервована квасоля - 1 баночка
відварна яловичина - 200 г
яйця - 3 шт
ріпчаста цибуля - 2 шт
часник - 2 зубчики
майонез - до смаку
сіль - за смаком
чорний мелений перець - за смаком
Спосіб приготування салату з фасолі

Цибулю почистити, помити і подрібнити. Спассеровать цибулю на розігрітій олії до рум’яного кольору.

Яйця відварити, остудити, почистити і дрібно нарізати. Відварне м’ясо нарізати невеликими шматочками. Консервовану фасолю відкинути на друшляк. Часник почистити і пропустити через землянку.

У салатниці з’єднати квасоля з м’ясом, цибулею, яйцями, часниковою масою і майонезом. Додати сіль і перець. Все добре перемішати.

Салат з фасолі готовий!

Коментарі закриті.