Гриби миють холодною водою, валуї вимочують 3 дні. На 1 кілограм грибів беруть 1/2 склянки води, воду кип’ятять у каструлі, сиплють туди 2 столові ложки солі, в киплячий розсіл опускають гриби. Варять їх, помішуючи ложкою, піну знімають шумівкою, потім кладуть листочок лаврового листа, 3 горошини чорного перцю, 3 гвоздічінку, 5 г кропу, 2 листики чорної смородини, інші приправи за смаком. З моменту закипання до готовності грибів потрібно від 15 до 25 хвилин. Як тільки гриби почали сідати на дно, а розсіл став прозорим, соління готове. Гриби також зберігають під вантажем в погребі. Через 1/2 місяці їх можна вживати в їжу.
Рецепти
Нові рецепти
Архів рецептів
- Сентябрь 2024
- Ноябрь 2023
- Апрель 2023
- Ноябрь 2022
- Сентябрь 2022
- Август 2022
- Ноябрь 2021
- Октябрь 2021
- Сентябрь 2021
- Май 2021
- Июнь 2020
- Апрель 2020
- Ноябрь 2018
- Июль 2018
- Февраль 2018
- Декабрь 2017
- Октябрь 2017
- Февраль 2017
- Ноябрь 2016
- Октябрь 2016
- Июль 2016
- Ноябрь 2015
- Август 2015
- Июнь 2015
- Май 2015
- Январь 2015
- Декабрь 2014
- Октябрь 2014
- Сентябрь 2014
- Апрель 2014
- Ноябрь 2013
- Июнь 2013
- Апрель 2013
- Март 2013
- Сентябрь 2012
- Июнь 2012
- Февраль 2012
- Декабрь 2011
- Ноябрь 2011
- Июль 2011
- Апрель 2011