Різниця між лазерним та світлодіодним відбілюванням зубів

Опубликовано Сен 3, 2021 в Корисні знання | Комментарии к записи Різниця між лазерним та світлодіодним відбілюванням зубів отключены

Різниця між лазерним та світлодіодним відбілюванням зубів

Зараз, коли простого догляду за зубами недостатньо, багато хто подумує про різні процедури, що відбілюють, і записуються на консультації до стоматолога.

Саме цей лікар здатний тверезо оцінити, наскільки сильно вам це необхідно і порекомендувати найбільш вдалий і безпечний метод. Напевно, багато чули про різні види світлового відбілювання зубів, але при цьому ніколи не цікавилися якими вони бувають (див. сайт DOCTORDENT.COM.UA). Серед них найбільш популярними є лазерний та ламповий (фотовідбілювання) процес.

Не треба лякатися, процес лазерного відбілювання зубів у Києві ніяк не шкодить зубній емалі. Тут реагентом виступає спеціальна гелева маса, що містить перекис водню. Лазерне випромінювання лише активує кисень, що міститься в гелі, який починає процес відбілювання. Багатьох хвилює ціна відбілити зуби лазерним методом. Однак, вона цілком по кишені людям, які мріють про прекрасну білосніжну посмішку. Крім того, подібна методика практично не завдає шкоди емалі. Єдиним мінусом вважається досить висока зубна чутливість, відчуття якої можна знизити при правильній підготовці до процедури.

При фотовідбілюванні використовується той самий гель, але активується вже за допомогою світлодіодної лампи. Дані варіант вважається найбільш безпечним відбілюванням зубів у Києві. В даному випадку лікар просто закриває спеціальним елементом слизову оболонку, наносить гель і впливає на нього світлом протягом 10 хвилин. Під час одного візиту процедуру можна виконати не більше ніж 5 разів. У результаті ефект буде приголомшливим.