Як чистити ремінці для Apple Watch 38/40 мм?

Опубликовано Сен 12, 2021 в Все для дому, Корисні знання | Комментарии к записи Як чистити ремінці для Apple Watch 38/40 мм? отключены

Як чистити ремінці для Apple Watch 38/40 мм?

Згодом будь-який девайс, як і його аксесуар, здатні забруднюватися, тому необхідно їх упорядкувати і повернути первісний вигляд.

Те саме стосується і ремінців для Apple Watch. Особливо актуальним є процес чищення по відношенню до виробів з пористого матеріалу, наприклад – з нейлону. В даному випадку будуть корисні різні техніки для очищення аксесуара.

Щоб не довелося заново купити ремінець для Apple Watch, необхідно запобігти зносу та появі дефектів на своєму наявному ремінці. У разі методика очищення має консервативний підхід. Виробник Apple, як і багато інших, рекомендує при чищенні ремінців використовувати безворсові, неабразивні тканини. Особливо важливо використовувати такі ганчірочки для очищення шкіряних ремінців для Apple Watch 38/40 mm. Необхідно змочити невелику ділянку тканини у воді, протерти шкіряний виріб і дати йому обсохнути протягом декількох хвилин. Потрібно переконатися, що на нього не потраплятиме сонячне світло. Після того, як ремінець став сухим, його можна повернути на законне місце. Сам же ремінець занурювати у воду заборонено, оскільки вона може зашкодити матеріалу.

Якщо ж справа стосується нейлонових ремінців для Apple Watch 40mm, то подібна маніпуляція не підходить, оскільки виріб має іншу текстуру. Потрібно попередньо підготувати легкий мильний розчин у мисці та кинути туди ремінець і відразу після занурення вийняти його. Цих небагатьох секунд буде достатньо, щоб матеріал просочився водою. Після цього зубною щіткою на паперовому рушнику потрібно обробити поверхню ремінця плавними рухами. Сушити його краще на свіжому повітрі.