Салат “Зелені вітаміни”

Продукти:
* салат — 150 г.
* шпинат — 100 г.
* кріп — пучок
* петрушка — пучок
* ще якась травичка
* олія соняшникова — 2-3 ст. л.
* Сіль — за смаком
* оцет — 1, 2 ч. л.
* Цукор — за смаком
Салат “Зелені вітаміни”. Спосіб приготування:
Листя салату, шпинату, петрушку і кріп вимити, порізати уздовж або поперек (кому як подобається). Все це скласти в глибоку миску, полити рослинним маслом (підійде будь-яке, але краще соняшникова з запахом насіння), влити половину чайної ложки оцту, додати цукру до смаку, добре перемішати і з’їсти. Наш Салат “Зелені вітаміни” готовий до вживання!

Leave a Reply

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *