Бельгійський шоколад у кондитерській справі – секрети його використання

Опубликовано Авг 1, 2022 в Десерти, Корисні знання, Рецепти, Торти, Хоббі | Комментарии к записи Бельгійський шоколад у кондитерській справі – секрети його використання отключены

Бельгійський шоколад у кондитерській справі – секрети його використання

Мабуть, немає такої людини, яка б не куштувала хоча б один раз у своєму житті шоколад.

Ці ласощі вважаються одним з найбільш популярних у світі для створення кондитерських шедеврів. А все завдяки тому, що бельгійський шоколад відрізняється вишуканим смаком і широким вибором його різновидів. Ті, хто відвідують Бельгію як туристи, знають, що привезти в подарунок своїм близьким – купити шоколад Каллебаут в магазині Karamelia буде найкращим рішенням.

Справді, купити бельгійський шоколад callebaut прагнуть багато кондитерів, адже саме виробництво цієї країни вважається одним із найкращих у світі. Справа в тому, що виробники бельгійського шоколаду для торта дотримуються правильної технології виробництва цих ласощів, і використовують тільки якісні какао-боби та натуральне молоко, з додаванням мінімальної кількості цукру. Зокрема, бельгійський шоколад callebaut знайомий вже не один десяток років, і виробник випускає різні типи шоколаду – чорний, молочний та гіркий. До складу цих ласощів входять какао-боби найкращих сортів, ретельно оброблені за спеціальною технологією, яку винайшов Баррі Калебаут ще 100 років тому.

Окремо варто відзначити особливий вид натурального бельгійського шоколаду Ruby Chocolate (рубіновий шоколад дуже красивого рожевого відтінку), створеного з натуральних інгредієнтів. У складі цього бельгійського шоколаду – лише какао-боби різних сортів, а особливий колір шоколаду надає спеціальна технологія обробки какао-плодів. Використання такого натурального шоколаду в десерті надасть вашому кулінарному шедевру особливого смаку, а використовувати його можна і для начинки, і для покриття десертів.

Виходячи зі складу та температури шоколад може мати різні консистенції. Наприклад, рідкий бельгійський шоколад callebaut ідеально підходить для створення виробів (цукерок), більш щільний для створення шоколадних фігурок. Натуральний шоколад повсюдно використовується при виготовленні йогуртів, тортів, десертів, як наповнювач або декор.

Купити кондитерський шоколад можна у перевірених інтернет-магазинах, де представлений широкий асортимент для кондитерів – професіоналів та новачків. Спробуйте бельгійський шоколад callebaut, і Ви особисто переконаєтеся в тому, що це найкращі ласощі, які можуть бути використані в кондитерській справі.