Благодійний фонд Ескулаб продовжує збір гречки

Опубликовано Апр 22, 2023 в Все для дому, Діти та сім'я, Десерти, Консервування | Комментарии к записи Благодійний фонд Ескулаб продовжує збір гречки отключены

Благодійний фонд Ескулаб продовжує збір гречки

Благодійний фонд Ескулаб розпочав свою роботу у квітні 2022 року. Рішення про відкриття було не випадковим, адже Сергій Дядюшко, співзасновник і лабораторії Ескулаб, і однойменного фонду, розуміє наскільки важливо під час війни бути людяними та допомагати один одному. 

З початку роботи фонду Ескулаб та всьому дружньому колективу волонтерів вдалося зробити безліч добрих справ, — каже Сергій Дядюшко. Зокрем фонд зміг передати військовим понад 13 775 кг життєво необхідних медикаментів та виготовити 53 000 шт. смачної зупки та борщу. Все це стало можливим завдяки небайдужим громадянам, спонсорам, які допомагали благодійному фонду не тільки коштами, але й крупами, овочами, речами та засобами особистої гігієни. 

На сьогоднішній день благодійному фонду Ескулаб, співзасновником якого є Сергій Дядюшко, також потрібна допомога, адже війна триває і нашим захисникам необхідна максимальна підтримка у тилу. Саме тому кожен з небайдужих громадян може принести до штабу благодійного фонду або до будь-якого відділення лабораторії Ескулаб гречку, рис, пшоно, ячмінку, горох в брикетах – ці каші використають щоб приготувати сухі супи. При бажанні ви можете перерахувати будь-яку посильну суму коштів на рахунок фонду, які будуть використані на закупівлю продуктів для виготовлення сухих наборів їжі та медикаментів. 

Сергій Дядюшко, співзасновник фонду Ескулаб
Сергій Дядюшко, співзасновник фонду Ескулаб

Необхідність в таких продуктах у благодійному фонді є постійно, адже щоденно тут виготовляють понад 2000 порцій сухих наборів «Файного Борщу», «Файної Зупки», «Смачного Сніданку» та енергетичних батончиків. Такі продуктові набори поставляються не тільки на передову до наших захисників, але й переселенцям, які вимушені були покинута власні домівки внаслідок ворожої агресії та постраждали від військових дій. 

Головна особливість таких наборів у тому, що вони можуть зберігатися досить тривалий час та досить легкі в приготуванні. Для того щоб приготувати 10-12 повноцінних порцій борщу, кашу або супу доведеться витратити не більше 45 хвилин часу, а знадобиться усього один 700 грамовий пакунок сублімованого набору. Це досить зручно, особливо для військових, яким необхідно повноцінно харчуватися, а у польових умовах це зробити досить складно. 

Разом ми єдині, сильні, незламні та зможемо наблизити час нашої перемоги над загарбником.