Печінковий торт: інгредієнти
яловича печінка — 600 г
яйця — 2 шт
морква — 1 шт
ріпчаста цибуля — 2 шт
борошно — 2 ст. ложки
майонез — до смаку
чорний мелений перець — за смаком
сіль — за смаком
рослинне масло — для смаження
Спосіб приготування печінкового торту:
Печінку очистити від плівок, помити і пропустити через м’ясорубку. Потім в печінкову масу додати яйця, просіяне борошно, сіль і мелений перець. Все добре перемішати.
У розігріту з рослинною олією сковороду викласти частину печінкової маси, рівномірно розподіливши, і смажити коржик з обох боків до рум’яності. З рештою маси вчинити так само.
Моркву почистити, добре помити і натерти на середню терку. Ріпчасту цибулю почистити, помити і подрібнити. Обсмажити цибулю та моркву на добре розігрітому рослинному маслі до рум’яного кольору.
Печінкові коржі гарненько змазати майонезом, рівномірно викласти на кожен корж лук і морква і скласти коржі один на одного.
Боки торта добре змастити майонезом і дати торту просочитися.
Печінковий торт готовий!