Всі складові рецепту Салат “Даніель”:
— Капуста — 1/4 шт.
— Кукурудза консервована — 1 банка
— Цибулю ріпчасту (солодкий) — 1 шт.
— Часник — 2-3 зубчики
— Яблуко (кисло-солодке) — 1 шт.
— Майонез — до смаку
Готуємо Салат “Даніель”:
Капусту нашаткувати, пом’яти з сіллю, залити оцтом (6%) на 20 хвилин. Капуста має бути повністю покрита рідиною, можна поставити під вантаж. На великій тертці натерти велике яблуко, нарізати цибулю, потерти або порізати часник, додати кукурудзу. Оцет з капусти злити, якщо вийшло дуже кисло, можна трохи промити водою. Гарненько віджати рідину, щоб салат не вийшов водянистим. Все перемішати з майонезом, додати сіль, спеції за смаком. Можна використовувати квашену капусту, але смак виходить трохи простіше.